20 години ГИС-София

11.11.2019

Краят на месец Ноември 2019 г. „ГИС-София” ЕООД ще отпразнува 20 години от своето създаване. 20 години, в които дружеството, като част от семейството на Столична община, развива и обогатява качеството на предоставяните услуги. 20 години, през които непрестанно се стреми да надхвърли очакванията на своите клиенти, партньори, граждани и гости на Столицата.

Компанията отбелязва юбилея си под мотото: “20 години ГИС-София „Мост между идеята и реализацията” и стартира поредица от инициативи и събития, с професионална и обществена насоченост.

Първото събитие е комплимент, отправен към клиентите на дружеството. Посланието, което носи е знак на благодарност за гласуваното доверие, вяра и стремеж към ползотворно бъдещо сътрудничество. Затова, в месеца на рождения си ден, ГИС-София ще раздава специални подаръци на всички свои клиенти.

Другата инициатива, която стартира отново през месец ноември, е насочена към подобряване на обслужването чрез намаляване на времето на обслужване. За целта на клиентите на дружеството е осигурена възможност, да бъдат професионално консултирани преди подаване на заявленията. В сградата на ул. Сердика” No 5, срещу гишето на ГИС-София, е обособено отделно място, където те могат да получат информация, относно предлаганите от компанията услуги, както и помощ и насоки при попълване на заявленията.

Самият си рожден ден, ГИС-София ще отпразнува със социално-отговорно събитие под надслов „С любов към децата”, насочено към деца в нужда.

Сподели